0%
Caution: JavaScript execution is disabled in your browser or for this website. You may not be able to answer all questions in this survey. Please, verify your browser parameters.

Изследване на свободата на медиите в България 2022

 

Изследователски екип на Асоциацията на европейските журналисти (АЕЖ) – България Ви кани да участвате в изследване, което се стреми да установи текущото състояние на свободата на словото и журналистическата професия в България през погледа на българските журналисти. Провеждаме изследването за шести пореден път.

Резултатите от последните проучвания можете да видите тук: 2011, 2013, 2015, 2017, 2020. Вашето мнение е много важно за нас и ще ни помогне да съставим актуална картина по този наболял обществен и професионален въпрос.

Предоставената от Вас информация ще се използва само в обобщен вид за всички изследвани лица. Затова не е задължително да пишете името си на онлайн въпросника, освен ако не желаете да го направите. Вашата анонимност е гарантирана и идентичността Ви няма да бъде разкрита или спомената в никакъв друг документ, даже да се регистрирате с името си.

Разчитаме на Вашите откровени мнения и оценки по всички поставени въпроси. За да попълните успешно анкетата, трябва да отговорите на всички въпроси, с изключение на отворените, които са по избор. Попълването на въпросника отнема около 20 минути. С Вашето участие, това проучване ни предоставя възможност да обобщим тенденциите в развитието на нашата професионална среда, както и да бъдат идентифицирани нейните основни проблеми и дефицити.